homepage.jpg
De kosten

daar ben ik graag helder over

Kijk op geld

bereid je voor

Het is mijn intentie met Natuurlijk in Uitvaarten een bijdrage te leveren aan het bewustzijn van mensen dat ieder leven uniek is en respect verdient. Dat ieder mens zijn/haar eigen pad te gaan heeft. 
Daarnaast wil ik graag in mijn eigen onderhoud kunnen voorzien. Ik hoef en wil mezelf niet te verrijken. Ware rijkdom ervaar ik door liefde en vrijheid. Ik vind het belangrijk dat er balans is tussen dat wat ik geef als uitvaartbegeleider en dat wat ik vraag in het tarief.

 

Je hebt altijd de vrijheid zelf een uitvaartondernemer te kiezen. Iemand waar je een goed en vertrouwend gevoel bij hebt. Als je belt met Natuurlijk in Uitvaarten hoef je zelf geen contact op te nemen met je verzekeringsmaatschappij, dat wordt geregeld door mij.

Informeer tijdig naar de kosten van het regelen en begeleiden van een uitvaart. Er zijn partijen die niet bereid zijn hier voor een overlijden open over te zijn. Vraag je dan af of je daarmee in zee wilt gaan.

Natuurlijk in Uitvaarten werkt met een vast tarief voor het regelen en begeleiden van een uitvaart.
Omdat ik de tijd wil nemen die nodig is, zonder op mijn horloge te kijken hoeveel uren ik moet schrijven.
Het tarief voor het regelen en begeleiden van een crematie of een (natuur) begrafenis  is 1692,00 euro. 
Het tarief voor een traditionele Molukse uitvaart is 600 euro.

Een uitvaart kost gemiddeld tussen de 5 en 10.000 euro. 
Maak gerust op afspraak op kantoor of bij u thuis, zodra we uw wensen hebben besproken werk ik een offerte op papier uit. 

 

Klik hier voor de prijslijst.