De kosten

daar ben ik graag helder over

Kijk op geld

natuurlijke balans

Het is mijn intentie met Natuurlijk in Uitvaarten een bijdrage te leveren aan het bewustzijn van mensen dat ieder leven uniek is en respect verdient. Dat ieder mens zijn/haar eigen pad te gaan heeft. 
Daarnaast wil ik graag in mijn eigen onderhoud kunnen voorzien. Ik hoef en wil mezelf niet te verrijken. Ware rijkdom ervaar ik door liefde en vrijheid. Ik vind het belangrijk dat er balans is tussen dat wat ik geef als uitvaartbegeleider en dat wat ik vraag in het tarief.

Bij een uitvaart is het mooi als er een natuurlijke balans is. Dat naasten en betrokkenen die ook afscheid willen nemen een bijdrage leveren. Dat kan op meerdere manieren. Door een herinnering tastbaar te maken, een bijdrage in de kosten te doen, een helpende hand uit te steken. Om op die manier het afscheid, het verdriet, samen te dragen. Een gezamenlijke start van de rouwarbeid die individueel verricht zal moeten worden, geeft een voorsprong.

Bij het regelen van een uitvaart is het belangrijk zelf de regie te houden, niet omdat het mooi klinkt maar omdat het daadwerkelijk helpt bij de te zetten stappen.
Stel nu, je hebt ooit een verzekering afgesloten of bent lid geworden van een begrafenisvereniging. Dat deed je met de bedoeling een (gedeelte) van de kosten te kunnen betalen. Een prima idee.
Het is vervolgens een misverstand te denken dat je de verzekeraar ook moet inschakelen om een uitvaart te regelen, hoewel ze dat wel verwachten en ook graag doen.

                                     zorg dat je zelf de regie hebt

 

Je hebt altijd de vrijheid zelf een uitvaartondernemer te kiezen. Iemand waar je een goed en vertrouwend gevoel bij hebt. Als je belt met Natuurlijk in Uitvaarten hoef je zelf geen contact op te nemen met je verzekeringsmaatschappij, dat wordt geregeld.
Informeer tijdig naar de kosten van het regelen en begeleiden van een uitvaart. Er zijn partijen die niet bereid zijn hier voor een overlijden open over te zijn. Vraag je dan af of je daarmee in zee wilt gaan.

Natuurlijk in Uitvaarten werkt met een vast tarief voor het regelen en begeleiden van een uitvaart. Omdat ik de tijd wil nemen die nodig is, zonder op mijn horloge te kijken hoeveel uren ik moet schrijven. Het tarief  is 1692,00 euro. 

 


 


 

Wat kost het?

Natuurlijk in uitvaarten | Assen | Drenthe | 
Saskia Geerts
06 -154 27 898
saskia@natuurlijkinuitvaarten.nl
Vaart Zuidzijde 1d 9401 GE Assen