top of page

Tarieven

Geld is een ruilmiddel. Ik ontvang iets van jou en geef er dan iets voor terug. Het geven en nemen is daarmee in balans. Maar hoe zit dat met een uitvaart, waar is daar de balans? Je hebt verdriet en moet vervolgens ook nog betalen voor de dienstverlening die nodig is bij een uitvaart? Het kan zo oneerlijk voelen.

Het hoofd en hart kunnen moeite hebben elkaar te vinden in die tijd.
Daarom vind ik het zo belangrijk u mee te nemen in het maken van bewuste keuzes, die u samen maakt als gezin, familie en/of vrienden. Als u wilt kunt u zelf een uitvaart regelen, waarbij u mij alleen inschakelt voor professionele begeleiding op de achtergrond, per telefoon. De kosten voor die begeleiding bedragen 500 euro.

Natuurlijk kunt u mij ook vragen naast u te staan in de dagen van overlijden, of daarvoor al, tot en met de uitvaart. Ik ben opgeleid voor het vak en heb inmiddels ruime ervaring opgedaan. Elke keer weer ervaar ik het als een eer die bijzondere tijd bij u te mogen zijn. Samen kijken we wat past bij degene die is overleden, wat past bij u als familie. Ik werk samen met het team van Veer uitvaartondersteuning die hun werk met liefde doen. Dat krijgen we ook vaak terug van families, die betrokkenheid wordt gevoeld. Het zijn mijn collega's die ik vaak vraag de laatste verzorging te doen. Ook kan ik collega's vragen mij te assisteren bij uitvaarten waar veel mensen worden verwacht of complexe situaties.

Ik heb ervoor gekozen te werken met een vast tarief. Zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent, maar ook zodat ik wanneer u de behoefte heeft uw verhaal nogmaals te doen, dit niet in rekening hoef te brengen.
Het tarief voor de uitvaartbegeleiding bedraagt 1795,-- euro. Op deze site vindt u een helder tarievenoverzicht. 
Natuurlijk kunt u altijd een passende offerte vragen, die maak ik graag voor u.
U bent welkom in het kantoor aan de Vaart, per mail of telefoon.

Een voorbeeld van een Natuurlijke Uitvaart op maat:
Uitvaartbegeleiding 1795,-- | uitvaartkist van naaldhout 450,-- | laatste verzorging en opbaren thuis 350,-- |
50 rouwkaarten, enveloppen, postzegels 225,-- | overbrengen huisadres naar rouwcentrum De Boskamp 145,-- | gebruik Meanderzaal en crematiekosten 1425,--  | koffie/thee met wat erbij voor 30 personen 130,-- 
Totaal 4520,-- euro

 

Klik hier voor de prijslijst.
 


 

bottom of page